Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

Ijzeren hekken


Ijzeren hekken

In het assortiment van Gelderland Hekwerken BV vindt u diverse soorten ijzeren hekken voor een uitstekende terreinbeveiliging. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige hekwerken tegen concurrerende prijzen. Alle hekwerken die wij leveren zijn verzinkt, maar kunnen ook afgewerkt worden in diverse RAL kleuren. Bovendien zijn de ijzeren hekken en andere afrasteringen die wij leveren, geproduceerd door bedrijven die werken volgens ISO 9001 norm.

Functioneel en sierlijk
Voor vele soorten terreinen is een goede beveiliging noodzakelijk. Daarom hebben wij voor verschillende toepassingen diverse ijzeren hekken. Wij hebben bijvoorbeeld sierhekwerk dat uitermate geschikt is voor de erfafscheiding bij een woning, maar wij hebben ook materialen voor sportkooien, en sporthekwerk.

Contact
Bekijk op deze website door ons gerealiseerde projecten voor een duidelijk beeld van ons werk. Indien dit u aanspreekt, kunt u voor meer informatie over ijzeren hekken of om een vrijblijvende offerte te laten opmaken, contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31 (0)313 419 599. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier. Uw vraag zal dan zo snel mogelijk door onze medewerkers in behandeling worden genomen.Meer informatie over "Ijzeren hekken"? Neem dan contact met ons op. Of bekijk ook eens de onderstaande pagina's:
Hekwerkonderdelen - Hekwerk op maat - Hekwerk Achterhoek - Hek Zutphen - Hek Achterhoek - Gaashekwerk - Draadmatten - straatmeubilair - Spijlenhekwerk - Parkmeubilair


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.               
    


                                             

 

Nu ook buitenmeubilair !

Nieuw in ons assortiment: degelijk en fraai ontworpen meubilair voor buiten. Met onder andere mooie decoratieve plantenbakken, robuust zitmeubilair, stevige afzetpalen, boomroosters en diverse degelijke afvalbakken.

Bekijk hier het complete buitenmeubilair assortiment.
bumper