Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

Schuifpoort


Schuifpoort

Een solide schuifpoort kunt u kopen bij Gelderland Hekwerken BV, de specialist in terreinbeveiliging. De afrasteringen die door ons geleverd en gemonteerd worden, zijn geproduceerd door bedrijven die werken volgens ISO 9001 norm en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid. Uiteraard is een schuifpoort verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren.

Tot wel 10 meter
Onze schuifpoorten kunnen een doorgang hebben tot wel 10 meter. Bovendien worden ze geleverd inclusief alle benodigde beveiligingen zoals:

  • Afslaglijsten
  • Flitslamp
  • Fotocellen

Verder kunnen de zelfblokkerende motoren te allen tijde worden ontgrendeld met een sleutel, als er bijvoorbeeld sprake is van stroomuitval of een storing. U kunt ook bij ons terecht voor: buitenmeubilair en sporthekwerk.

Contact
Bekijkt u onze projecten voor een duidelijk beeld van ons werk. Hebt u interesse in een schuifpoort? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31 (0)313 419 599. Maar u mag natuurlijk ook ons contactformulier op de website invullen. Uw vraag zal dan zo snel mogelijk door onze medewerkers in behandeling worden genomen.Meer informatie over "Schuifpoort"? Neem dan contact met ons op. Of bekijk ook eens de onderstaande pagina's:
Parkmeubilair - Hekwerkonderdelen - Hekwerk op maat - Hekwerk Achterhoek - Hek Zutphen - Hek Apeldoorn - Gaasmatten - Draadmatten - straatmeubilair - Spijlenhekwerk


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.               
    


                                             

 

Nu ook buitenmeubilair !

Nieuw in ons assortiment: degelijk en fraai ontworpen meubilair voor buiten. Met onder andere mooie decoratieve plantenbakken, robuust zitmeubilair, stevige afzetpalen, boomroosters en diverse degelijke afvalbakken.

Bekijk hier het complete buitenmeubilair assortiment.
bumper