Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

Spijlenhekwerk


Spijlenhekwerk

Voor een spijlenhekwerk slaagt u bij Gelderland Hekwerken BV, de specialist in terreinbeveiliging. Onze solide systemen kunnen zeker in combinatie met de modernste geavanceerde toegangscontrole- en beveiligingssystemen een belangrijke rol spelen in een optimale beveiliging van uw terrein.

Verzinkt of gecoat
Met een spijlenhekwerk kiest u voor een optimale beveiliging met een fraai aanzicht. De onderlinge afstand van de spijlen bedraagt 15cm, maar kunnen, bijvoorbeeld voor scholen ook geleverd worden met een afstand van 10cm. Dit is veiliger voor de kinderen. Behalve in een verzinkte uitvoering, kunt u dit type hekwerk ook in een gecoate uitvoering bestellen, voor extra uitstraling en bescherming. Verder kunt u bij ons terecht voor: draaipoorten en buitenmeubilair.

Contact
Bekijkt u onze projecten voor een duidelijk beeld van ons werk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van een spijlenhekwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer: +31 (0)313 419 599 of door ons contactformulier op de website in te vullen. Uw vraag zal dan zo snel mogelijk door onze medewerkers in behandeling worden genomen.Meer informatie over "Spijlenhekwerk"? Neem dan contact met ons op. Of bekijk ook eens de onderstaande pagina's:
Sierpoort - Metalen hekwerk - Hekwerken - Hekwerk Arnhem - Hekwerk - Hek Zutphen - Hek Achterhoek - Gaashekwerk - Draadhekwerk - Stalen picknickset


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.               
    


                                             

 

Nu ook buitenmeubilair !

Nieuw in ons assortiment: degelijk en fraai ontworpen meubilair voor buiten. Met onder andere mooie decoratieve plantenbakken, robuust zitmeubilair, stevige afzetpalen, boomroosters en diverse degelijke afvalbakken.

Bekijk hier het complete buitenmeubilair assortiment.
bumper