Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 


 Verzinken en Poedercoaten
Door een intensieve samenwerking die Gelderland Hekwerken BV sinds kort is aangegaan met Thermicoat, is het vanaf nu ook mogelijk om bij ons al uw ijzerwerk tegen weersinvloeden te beschermen, door het in perfecte staat hoogwaardig te laten verzinken en poedercoaten in elke gewenste RAL kleur.

 Nu ook buitenmeubilair
Sinds kort is het assortiment van Gelderland Hekwerken uitigebreid met degelijk en fraai ontworpen meubilair voor buiten. Met onder andere decoratieve plantenbakken, robuust zitmeubilair, fraaie afzetpalen, boomroosters en diverse afvalbakken.

 Nieuwe service bus
Om de diverse mogelijkheden met betrekking tot service, onderhoud en reparatie's verder uit te breiden wordt er bij Gelderland Hekwerken een nieuwe service montagebus ingezet.

 In de ether
Gisteren was voor het eerst de nieuwe commercial van Gelderland Hekwerken op de radio te horen. Dit 20 seconden durende spotje is de komende twee jaar lang drie keer per dag te horen op Keizerstad FM. Beluister hem hier.

 Boorstraat
Om aan de huidige vraag en de diverse wensen van onze klanten te kunnen voldoen is onze werkplaats onlangs uitgebreid met een compleet nieuw volledig geautomatiseerde boorstraat voorzien van opduw systeem.

 Opening showtuin
Onlangs opende Gelderland Hekwerken een nieuwe showtuin bij het bedrijfspand. Deze showtuin is bedoelt om een indruk te geven van onze hekwerken en poorten. In deze tuin staat een groot deel van het assortiment opgesteld in diverse varianten en uitvoeringen. Ook kan poortautomatisering uitgeprobeerd worden.