Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

Hekwerk


Hekwerk

Voor kwalitatief hoogwaardig hekwerk kunt u terecht bij Gelderland Hekwerken BV, de specialist in terreinbeveiliging. Wij staan voor hekwerken tegen concurrerende prijzen. Onze afrasteringen zijn geproduceerd door bedrijven die werken volgens de ISO 9001 norm.

Diverse soorten
Met behulp van een hekwerk zorgt u ervoor dat er geen ongenodigde bezoekers op uw privéterrein komen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten:

  • Gaashekwerk
  • Staafmathekwerk

Het gaashekwerk is vooral geschikt voor landschappen maar ook voor een bedrijfsterrein. Het staafmathekwerk is gemaakt van het zwaardere werk en vandaalbestendig maar tegelijkertijd ook kindvriendelijk. Verder kunt u bij ons terecht voor: verschillende soorten poorten en buitenmeubilair.

Contact
Voor een duidelijker beeld van ons werk, kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Verder kunt u voor meer informatie over hekwerken of als u een vrijblijvend een offerte wenst, contact met ons opnemen door even te bellen met het telefoonnummer: +31 (0)313 419 599. Maar u kunt natuurlijk ook ons contactformulier op de website invullen. Uw vraag zal dan zo snel mogelijk door onze medewerkers in behandeling worden genomen.Meer informatie over "Hekwerk"? Neem dan contact met ons op. Of bekijk ook eens de onderstaande pagina's:
Hekken en poorten - Hek Apeldoorn - Gaasmatten - Draadmatten - straatmeubilair - Spijlenhekwerk - Schuifpoort - Ijzeren hekken - hekwerk Zutphen - Hekwerk Apeldoorn


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.               
    


                                             

 

Nu ook buitenmeubilair !

Nieuw in ons assortiment: degelijk en fraai ontworpen meubilair voor buiten. Met onder andere mooie decoratieve plantenbakken, robuust zitmeubilair, stevige afzetpalen, boomroosters en diverse degelijke afvalbakken.

Bekijk hier het complete buitenmeubilair assortiment.
bumper